Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Berény Sport - Team Sport

Tisztelt Sportvezető!

 

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk cégünket.

BERÉNY SPORT brand 2016-ban tette le névjegyét a jászberényi első üzlet megnyitásával, teljes körű megoldást kínálva a sportolni vágyóknak a ruházkodást illetően.

2017 második felében a második üzlet is kitárta kapuit Jászberény főterén. A korábbi széles választék még nagyobbra duzzadt, melyre a több száz négyzetméteres bolt kiváló lehetőséget adott. Az üzlet a régió legnagyobb sportüzletévé vált.

BERÉNY SPORT stabil hátterét az a munkavédelmi ruházattal foglalkozó ROCK SAFETY® adja (www.rocksafety.com), melyre a vásárlók - a piacon eltöltött több mint 20 éves tapasztalatnak köszönhetően - belföldön és külföldön is mint megbízható, minőségi, egyben megfizethető brand-ként tekintenek.

2018-tól a BERÉNY SPORT-tal team sport vonalon is megkezdtük működésünket, így csapatok komplett öltöztetését is tudjuk vállalni.

A felszereléseket - igény szerint - ”pályakészen” tudjuk átadni, olyan szolgáltatásokat is cégen belül megoldva, mint a feliratozás-emblémázás. Az ezen felül felmerülő eszköz-igény (pályatartozékokedzés eszközök) beszerzésében is készséggel vállalunk szerepet.

 

Bízunk benne, hamarosan Önöket is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.

 

Forduljon hozzánk bizalommal

Berény Sport

+36 70 627 7709

berenysportfoter@bereny-sport.hu

Keresés